Activiteiten

2e toernooi van de IFPA NL Championship Series (NLCS)

Datum/Date 9 feb 2019
Tijdstip/Time 10:00 - 17:00 uur/hour
Locatie/Location NFV Clubhuis
Adres/Address Turbinestraat 5, Veenendaal
Max deelnemers/participants 40

 

De tweede wedstrijd in de serie in het clubhuis, die ook automatisch mee telt voor het WPPR en de daarin opgenomen NLCS (eigen landenserie waar alle in Nederland opgegeven wedstrijden tellen) zal op zaterdag 9 februari in het clubhuis plaats vinden. Dit is de reguliere zaterdagopening in februari en een ieder is welkom om op de niet-wedstrijdkasten te komen spelen.

Belangrijk: graag om 10.00 uur aanwezig zodat we op tijd kunnen beginnen!

 

De opzet is maximaal veertig deelnemers. Elke ronde is met vier spelers per kast en degenen die tweede of derde worden krijgen één strike, degene die vierde wordt twee strikes. Zijn er drie spelers op een kast dan krijgt degene die tweede wordt één strike en degene die derde wordt twee strikes. Heeft men na een partij zeven strikes, dan is het einde wedstrijd.

Afhankelijk van wat eerst komt, of acht rondes of de ronde die om 15:30 uur gaande is, ligt het in de bedoeling dat acht spelers in de finale komen. Bij een gelijk aantal wins wordt er gespeeld voor een splitsing, de tie-breakerformule van het programma wordt niet gebruikt.

Beste acht gaan in twee groepen van vier spelen, na het spel vallen degenen die vierde worden uit. Overige zes gaan in twee groepen van drie spelen, na het spel vallen degenen die derde worden uit. Overige vier spelen één partij voor de eindstand.

Kosten deelname toernooi: 2,50

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Aantal inschrijvingen/Number of registrations: 23 (25)
Terug naar boven