Activiteiten

Peter's Pinball Open

Datum/Date 12 mei 2018
Tijdstip/Time 13:00 uur/hour
Locatie/Location dorpshuis “De Swaensvoet”
Adres/Address Marktveld 9 Nieuw-Beijerland
Peter's Pinball Open is geen activiteit georganiseerd door de NFV maar willen we graag op onze activteitenkalender vermelden. 
Wordt georganiseerd door Peter Koch en is een jaarlijks terugkerend evenement.

Is toegankelijk voor iedereen, lid of geen lid.

Inschrijving geschiedt NIET via de NFV website. Telefonisch aanmelden kan via telefoonnummer 06-13991926, maar liever per e-mail: inkochnito@kpnplanet.nl.

Op zaterdag 12 mei 2018 is het tijd voor de achtste editie van Peter’s Pinball Open.


Het PPO 2018 zal plaatsvinden in het dorpshuis “De Swaensvoet” in Nieuw-Beijerland. Ik zal weer proberen om een leuke verzameling van tenminste 15 kasten neer te zetten. Heb je zin in een gezellig spelletje flipperen met andere liefhebbers, meld je dan nu aan. Mocht je een flipperkast beschikbaar willen stellen voor recreatie, dan hoor ik het graag van je. Deelname is dan gratis.

’s Middags is de deur al open vanaf 13:00 uur voor de jeugdwedstrijd van 7 t/m 15 jaar. Deze zal gespeeld worden tussen 14:00 uur en 17:00 uur. Dan wordt er gespeeld voor de hoogste scores, op een aantal geselecteerde kasten, zo vaak als je maar wil. Degene met de meest verzamelde punten is de winnaar. Voor de kinderen is er natuurlijk ook wat te drinken en te snoepen geregeld.

’s Middags om 14:00 uur gaat ook de kwalificatie van start voor de hoofdwedstrijd die gespeeld wordt in de avond. Op deze manier hoop ik dat het geen nachtwerk zal worden om de finale te kunnen (zien) spelen. De hoofdwedstrijd is voor deelnemers van 16 jaar en ouder. De kwalificatie wordt gespeeld op zes kasten. Als Joker kan je één van die zes kasten opnieuw spelen om die score te verbeteren. Mocht de score lager zijn dan de eerst gespeelde wedstrijd, dan geldt de hogere score (zonder risico). De kwalificatie proberen we af te ronden zo rond 20:00 uur waarna de beste 8 doorgaan naar de 1-tegen-1 knock-out wedstrijd. Hier zal bepaald worden wie de winnaar zal zijn van het PPO 2018. De overige kasten staan er voor recreatie en om te oefenen voor de wedstrijd. Zo heb je wat meer tijd om gezellig met elkaar te praten over flipperen of andere dingen.

De deur is rond 13:00 uur open. Deelname: 5 euro voor de jeugd en 12 euro voor de ouderen. Je kan op de dag zelf betalen, maar een deelname is pas geldig indien deze betaald is. Om zeker te zijn van je plek kan je het deelnamegeld ook van te voren overmaken. Stuur me dan even een email en dan stuur ik je de rekening gegevens. Telefonisch aanmelden kan via telefoonnummer 0613991926, maar liever per e-mail: inkochnito@kpnplanet.nl. Eten en drinken is verkrijgbaar aan de bar tegen reguliere prijzen.

Speellocatie: Dorpshuis “De Swaensvoet”,
Marktveld 9
3264 AL
Nieuw-Beijerland

Terug naar boven