Activiteiten

Peter's Pinball Open

Datum/Date 1 jun 2019
Tijdstip/Time 13:00 uur/hour
Locatie/Location Jeugdsoos "The Hangout"
Adres/Address Nijverheidstraat 3 3264XL Nieuw-Beijerland
Peter's Pinball Open
Peter's Pinball Open is geen activiteit georganiseerd door de NFV maar willen we graag op onze activteitenkalender vermelden. 
Wordt georganiseerd door Peter Koch en is een jaarlijks terugkerend evenement.

Is toegankelijk voor iedereen, lid of geen lid.

Inschrijving geschiedt NIET via de NFV website. Telefonisch aanmelden kan via telefoonnummer 06-13991926, maar liever per e-mail: inkochnito@kpnplanet.nl.

Op zaterdag 1 juni 2019 is het tijd voor de negende editie van Peter’s Pinball Open.


Het PPO 2019 zal plaatsvinden in Jeugdsoos “The Hangout” te Nieuw-Beijerland. Ik zal weer proberen om een leuke verzameling van tenminste 15 kasten neer te zetten. Met een beetje geluk heb ik nog een grote verrassing. Heb je zin in een gezellig spelletje flipperen met andere liefhebbers, meld je dan nu aan. Mocht je een flipperkast beschikbaar willen stellen voor recreatie, dan hoor ik het graag van je. Deelname is dan gratis.

’s Middags is de deur al open vanaf 13:00 uur en om 14:00 uur gaat de kwalificatie van start voor de wedstrijd die rond 20:00 uur gespeeld zal worden. De wedstrijd is voor deelnemers van 16 jaar en ouder. De kwalificatie wordt gespeeld op zes kasten. Als Joker kan je één van die zes kasten opnieuw spelen om die score te verbeteren. Mocht de score lager zijn dan de eerst gespeelde wedstrijd, dan geldt de hogere score (zonder risico). De kwalificatie proberen we af te ronden zo rond 20:00 uur waarna de beste 8 doorgaan naar de 1-tegen-1 knock-out wedstrijd. Hier zal bepaald worden wie de winnaar zal zijn van het PPO 2019. De overige kasten staan er voor recreatie en om te oefenen voor de wedstrijd. Mee doen aan de wedstrijd mag, maar hoeft niet. Zo heb je wat meer tijd om gezellig met elkaar te praten over flipperen of andere dingen.

Zoals jullie zien is de jeugdwedstrijd op zaterdag vervallen door gebrek aan animo. De mensen van de jeugdsoos willen het graag proberen met hun “eigen” jeugd op vrijdagavond 31 mei. Mocht er iemand interesse hebben om daar aan mee te doen, hou dan de Facebook pagina van de jeugdsoos in de gaten. http://tinyurl.com/y6jp32py

Deelname: 14 euro. Je kan op de dag zelf betalen, maar een deelname is pas geldig indien deze betaald is. Om zeker te zijn van je plek kan je het deelnamegeld ook van te voren overmaken. Stuur me dan even een email en dan stuur ik je de rekening gegevens. Telefonisch aanmelden kan via telefoonnummer 0613991926, maar liever per e-mail: inkochnito@kpnplanet.nl. Eten en drinken is verkrijgbaar aan de bar tegen reguliere prijzen. Aangezien het dit jaar in de Jeugdsoos “The Hangout” is, mag hier geen alcohol geschonken worden. Het voordeel is dat de prijzen iets vriendelijker zijn.

Terug naar boven