Bedrijfsevenement? Flipperen in het clubhuis!

De meeste personeels-‘uitjes’ blinken niet meer uit in originaliteit: bowlen, fietsen een BBQ… Toch kan het ook anders: een bijeenkomst met flipperwedstrijd in ons NFV Funhouse in Veenendaal!
 

Hieronder een voorbeeld van een bedrijf dat zo’n evenement voor hun medewerkers organiseerde: het softwarebedrijf Oracle.
 

Op een zaterdagmorgen was het NFV Funhouse het domein van de leden van de personeelsvereniging van Oracle. Een kleine 40 liefhebbers maakten gebruik van een speciaal arrangement dat was samengesteld voor deze groep: entree, koffie met vlaai, consumpties, broodjes en een heuse wedstrijd (onder leiding van Oracle werknemer Theo van Vroenhoven). Het leverde veel positieve reacties op.
 

Aangezien het Clubhuis niet ‘standaard open’ is, stemmen we de datum graag samen met u af. Bij voorkeur combineren we het namelijk met een ander NFV-evenement op/voor/na die dag (uiteraard afhankelijk van de groepsgrootte).

Een dergelijke bijeenkomst werkt het beste met een NFV-lid als coördinator. Deze coördinator speelt een belangrijke rol bij de communicatie naar het bedrijf en naar het NFV Bestuur. Ook is hij/zij belangrijk bij de ontvangst van uw gasten en de invulling van het programma tijdens de dag.
 

Voor meer informatie en aanmelden: neem contact op met Arie Pijl (arie@nfvpinball.nl).

Prijzen & randvoorwaarden Bedrijfsevenement

 
  • Eén persoon van de aanwezigen moet lid zijn van de NFV, kosten lidmaatschap zie https://www.nfvpinball.nl/vereniging.
  • Een dagdeel (4 uren) € 400,00 voor 15 t/m 40 personen.
  • Elke persoon meer € 10,00.
  • Verplichtte bijdrage inhuur Catering personeel € 75,00.
  • Groepen tot 15 personen kunnen in overleg gebruik maken van een Funhouse Friday op de laatste vrijdag van de maand of een Clubhuisdag op een zaterdag in het midden van de maand. Voor openingstijden zie de Activiteitenkalender op https://www.nfvpinball.nl/activiteiten/82/
  • Verzorging wedstrijdelement op aanvraag €1,50 p.p. Prijzen leveren we tegen kostprijs.
  • Aanvang/eindtijd in overleg. Beschikbaarheid datum voorbehouden aan beschikbaarheid vrijwilligers.
  • Een compleet en courant overzicht van alle catering mogelijkheden kunt u ook zien op https://www.nfvpinball.nl/catering-clubhuis


Mogelijkheden van afrekenen in overleg.

Meegebrachte consumpties zijn niet toegestaan.

Verkoopdemonstraties of het verkopen van producten is niet toegestaan.


In overleg is (bijna) alles mogelijk.

Voor meer informatie en aanmelden: neem contact op met Arie Pijl (arie@nfvpinball.nl).

Terug naar boven