Aanmelding kasten voor DPO

 Note: As this page is relevant for Dutch people only, you’ll find no translation in English. So don’t worry.
De NFV heeft een mooie kastencollectie, daarmee is er een goede basis aanwezig om het DPO te kunnen organiseren. Het aantal kasten is echter niet voldoende om de gehele ruimte te vullen, en het DPO is bij uitstek de gelegenheid om kasten te spelen die je niet zo vaak tegen komt. Wij doen dan ook een beroep op onze leden om zelf een kast (of meer natuurlijk) mee te nemen naar het DPO: ben je hiertoe in de gelegenheid dan stellen wij dit erg op prijs. Behalve onze waardering krijg je gratis toegang tot het DPO.  
 

Vanzelfsprekend kun je ook een flipperkast meenemen met het doel deze te verkopen tijdens het DPO, voorwaarde is dan wel dat de kast tot zondagmiddag te spelen is. Wanneer je een kast, of meerdere kasten meebrengt, kun je deze hieronder aanmelden. Bij voorkeur zo vroeg mogelijk zodat wij de invulling van de kasten goed kunnen plannen.
 

Mocht je wel kasten kunnen leveren maar geen transport hebben, vermeld dit dan in het veld Opmerkingen met ook vermelding van de plaats waar de kasten staan. Wellicht kunnen wij voor transport zorgen.

Aanmelding kasten voor dpo
*

Wanneer je nog vragen hebt, neem contact op met Edwin Nijs (dpokasten@nfvpinball.nl).

*
*
*
Terug naar boven