Aanmelding kasten voor DPO

 Note: As this page is relevant for Dutch people only, you’ll find no translation in English. So don’t worry.
Nu de NFV zelf een kastencollectie heeft opgebouwd, is er een goede basis aanwezig om het DPO te kunnen organiseren. Het aantal kasten is echter niet voldoende om de gehele ruimte te vullen, en het DPO is bij uitstek de gelegenheid om kasten te spelen die je niet zo vaak tegen komt. Wij doen dan ook een beroep op onze leden, om zelf een kast mee te nemen naar het DPO: ben je hiertoe in de gelegenheid dan stellen wij dit erg op prijs. Behalve onze waardering krijg je gratis toegang tot het DPO.  

In het kader van het 25jarig bestaan van de NFV willen we dit jaar extra groots uitpakken. Jullie hulp hiermee wordt dus extra op prijs gesteld.

Vanzelfsprekend kun je ook een flipperkast meenemen met het doel deze te verkopen tijdens het DPO, voorwaarde is dan wel dat de kast tot zondagmiddag te spelen is. Wanneer je een kast, of meerdere kasten meebrengt, kun je deze hieronder aanmelden of bij Rens Hooijmaijers, rens@nfvpinball.nl. Bij voorkeur zo vroeg mogelijk zodat wij de invulling van de kasten goed kunnen plannen.
 

Mocht je wel kasten kunnen leveren maar geen transport hebben, vermeld dit dan in het veld Opmerkingen met ook vermelding van de plaats waar de kasten staan. Wellicht kunnen wij voor transport zorgen.

Aanmelding kasten voor dpo
*

Aanmelden kan t/m vrijdag 3 november. Wanneer je nog vragen hebt, neem contact op met Rens Hooijmaijers (rens@nfvpinball.nl).

*
*
*
Terug naar boven