Technische vraagbaak

“Flipperkast defect?”, “Hoe sluit je een nieuwe spoel aan?”, “Hoe check je of de opto’s goed zijn?” Voorbeelden van vragen die leden kunnen stellen aan de Technische Vraagbaak (TV).
 

De TV wil leden helpen die zelf het initiatief hebben genomen om iets aan hun kast te gaan doen, maar met een technisch probleem zitten waardoor ze niet verder kunnen. Of mensen die wel willen, maar misschien niet weten waar ze moeten beginnen; de TV biedt hulp.
 

Vragen kunnen zowel schriftelijk als telefonisch gesteld worden. Verwacht geen kant-en-klare oplossingen. Gert-Jan en Eric zullen je een stap op weg helpen zodat je zelf weer verder kan. Vanwege de onregelmatige werktijden van Eric kan het zijn dat zijn voicemail aan staat. Als je een berichtje inspreekt, dan wordt je uiterlijk de volgende dag teruggebeld. Let op! Bel alleen op de aangegeven dagen en tijden! Schrijven of e-mailen kan natuurlijk altijd. 

Gert-Jan de Haan
Roptasins 14
9051 GR Stiens
06-27456890 (maandag- en vrijdagavond van 19:00 tot 21:30 uur)
techniek@multigame.biz
Eric Bartels
Frankrijklaan 69
1966 VC Heemskerk
0251-293489 (dinsdag- en donderdagavond van 19:00 tot 21:30 uur)
hmbartels@kpnmail.nl

Hoe werkt een flipperkast?

Tja, dat had je je wellicht al eens afgevraagd. Daarom is het handig dat de NFV dit in een handige manual heeft samengevat. Oftewel: de basis cursus Flippertechniek.
Terug naar boven