Spinner Magazine

spinnerarchief_issuuDe Spinner is het blad gemaakt voor en door leden van de Nederlandse Flippervereniging en verschijnt 4 keer per jaar. Artikelen, foto’s en ingezonden brieven zijn van harte welkom. Ook leuke nieuwtjes of grappige discussies op rec.games.pinball of www.pinside.com kun je aan de redactie doorgeven. Het materiaal kan uitgeprint, via USB-stick of via e-mail aangeleverd worden. Stuur je bijdrage naar het secretariaat. Het adres is te vinden op de Contact-pagina. Heb je vragen of opmerkingen, neem dan contact op met Bas Vis. Door inzending geeft de auteur of fotograaf toestemming tot publicatie in de Spinner en op de NFV-site. Op de aangeleverde materialen mogen geen rechten van derden rusten.

Hieronder vind je het Spinner archief. Via de onderstaande jaargangen kun je oude Spinners via issuu.com nog eens rustig bekijken! En hieronder vind je alvast een voorbeeld van een recente Spinner.

>> Dus bekijk ze hier: ga naar alle Spinners.

LET OP: De 2 laatste nieuwe nummers zijn alleen online bladerbaar voor leden… dus word lid en krijg de Spinner 4x per jaar in je brievenbus! Dan hoef je nooit meer te wachten… Klik hier om je aan te melden.