Activiteiten

Funhouse Friday 26-4

Datum/Date 26 apr 2019
Tijdstip/Time 15:00 - 23:00 uur/hour
Locatie/Location NFV Clubhuis
Adres/Address Turbinestraat 5, 3903 LV Veenendaal
Max deelnemers/participants 200
Funhouse Friday 26-4
Het weekend kan niet beter beginnen dan met een potje flipperen in het Clubhuis!
Rond de 120 flipperkasten staan vanaf 15.00 uur in het clubhuis klaar bespeeld te worden. Entree voor leden is € 5,- per persoon, voor introducees is het € 10,- per persoon. Alle kasten staan op free-play. Om 22.30 sluit de bar/keuken, om 23.00 uur gaat de spanning er af en het clubhuis weer op slot.

Hoewel niet verplicht, vragen we je vriendelijk in te schrijven als je komt. Dit helpt om de inkopen af te stemmen op de verwachte drukte en verspilling te voorkomen.

Het is in de avond mogelijk om een maaltijd te gebruiken, keuze uit diverse schotels. Geef je keuze vooraf door (*) en betaal slechts € 7,00 voor een maaltijd (maaltijden zonder voorinschrijving € 7,50, maar geen garantie dat alle keuzes nog beschikbaar zijn). Saus kost € 0,30 (dubbele portie € 0,60).

Voor hen die de maaltijd moeten missen (te laat of reeds uitverkocht) zijn er weer gehaktballen, kroketten en frikandellen te krijgen. 

Voor de goede orde: vooraf inschrijven voor de maaltijd wordt zeer op prijs gesteld, het maakt de planning van de inkopen veel makkelijker.
Tip: log in zodat al je gegevens automatisch worden ingevuld.

* Let op: vooraanmelding van maaltijden kan tot de donderdagavond voorafgaand aan de Funhouse Friday. Te late aanmelders betalen dus 7,50 euro.

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Aantal inschrijvingen/Number of registrations: 15 (29)
Terug naar boven